Η επιχείρηση υλοποιεί Έργο στο πλαίσιο της Δράσης «Eνίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020.
Ανακαίνιση Ακινήτων

Το τμήμα ανακαινίσεων της MATRIK είναι πρωτοπόρο και συνεχώς αναπτυσσόμενο. Οι κύριες δραστηριότητες μας περιλαμβάνουν ανακαινίσεις διαμερισμάτων, ανακατασκευές εξωτερικών όψεων, κατασκευές σπιτιών, ανακαινίσεις καταστημάτων, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των οικοδομικών εργασιών πάσης φύσεως.

Οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες που το απαρτίζουν, αναλαμβάνουν την κατασκευή ή ανακαίνιση του δικού σας κτιρίου, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται, ώστε να καλύψουν οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα κατασκευής ζητηθεί αλλά και να πραγματοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στο μέγιστο, με εγγυημένη ποιότητα και με την πιο ανταγωνιστική οικονομική πρόταση. Για όλες τις εργασίες ανακαίνισης χρησιμοποιούμε άριστα υλικά στις καλύτερες τιμές, εφόσον έχουμε χτίσει συνεργασία ετών με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς.

Από την έναρξη των εργασιών και την έκδοση της οικοδομικής άδειας έως και την αποπεράτωση του έργου, βήμα-βήμα, επιλέγουμε και μελετάμε μαζί σας με 3D αναπαράσταση (Προοπτικό) αυτό που ταιριάζει στον εξατομικευμένο χώρο σας, με έξυπνες λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας απαιτήσεις, δημιουργώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εγγύηση της αξιοπιστίας μας, της συνέπειας μας, της ποιότητας, του συντονισμού που χαρακτηρίζει τους συνεργάτες μας, είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποιες από τις ανακαινίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει.

**Με την ένδειξη By Matrik, σημειώνονται τα ακίνητα στα οποία η εταρεία έχει επιμεληθεί όλο το εύρος εργασιών (αρχιτεκτονικά, διακόσμηση, κατασκευή).


ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ;
ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Συνεργάτες MATRIK