Η επιχείρηση υλοποιεί Έργο στο πλαίσιο της Δράσης «Eνίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020.
Κωδ. ακινήτου: Ω20514
Διαμέρισμα προς πώληση Θεσσαλονίκη - Κέντρο - Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος | 83 τ.μ. | 340.000 €

ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 83τμ (65τμ ΚΑΘΑΡΑ), 3ου ΟΡΟΦΟΥ, 2Δ(ΣΚ)ΜΠ, ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΩΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ. 

ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ, ΔΥΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ, ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ 8,5τμ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ) ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΠΛΑΚΑΚΙ ΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ, ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ, ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ, ΓΩΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ, ΜΕ ΦΑΡΔΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2027.

Βασικές πληροφορίες ακινήτου

Τύπος
Διαμέρισμα
Εμβαδόν
83 τ.μ.
Τιμή
340.000 €
€/τ.μ.
4.096,39 €
Όροφος
3ος
Έτος κατασκ.
Υπό κατασκευή
Δωμάτια
2
Μπάνια
1
Κουζίνες
1
Σαλόνια
1
Ενεργειακή κλάση
Α

Λοιπές πληροφορίες ακινήτου

Επίπεδα
1
Αποθήκες
1
Εξωτ. πόρτα
Θωρακισμένη
Ανελκυστήρας
Πάρκινγκ
Φωτεινό
Διαμπερές
Γωνιακό
Πρόσοψη
Πλαινό
Οπίσθιο

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Συνεργάτες MATRIK