Η επιχείρηση υλοποιεί Έργο στο πλαίσιο της Δράσης «Eνίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020.
Κωδ. ακινήτου: S17268
Μεζονέτα προς πώληση Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι - Περαία | 250 τ.μ. | 270.000 €

ΠΕΡΑΙΑ, ΜΕΖΟΝΕΤΑ 250τμ, ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ (ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ - ΗΜΙΩΡΟΦΟΣ - 1ος ΟΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΤΑ), ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 2002, ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, 4Δ2(ΣΚ)3ΜΠ, ΜΕ ΘΕΑ.

Η ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΕΤΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΕ ΤΖΑΚΙ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ (ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ), ΤΡΙΑ ΜΠΑΝΙΑ (ΕΝΑ ΜΕ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΠΛΑΚΑΚΙ ΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ, ΔΥΟ ΕΙΣΟΔΟΥΣ (ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΩΡΟΦΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ), ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΠΕΡΗΣ, ΜΕ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΝΟ.

ΔΙΑΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑΣ: ΣΤΟ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ. Ο ΗΜΙΩΡΟΦΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ. ΣΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ, ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ. ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ.

Βασικές πληροφορίες ακινήτου

Τύπος
Μεζονέτα
Εμβαδόν
250 τ.μ.
Τιμή
270.000 €
€/τ.μ.
1.080,00 €
Όροφος
Ημιώροφος / Ανώγειο
Έτος κατασκ.
2002
Δωμάτια
4
Μπάνια
3
Κουζίνες
2
Σαλόνια
2
Ενεργιακή κλάση
Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Λοιπές πληροφορίες ακινήτου

Επίπεδα
4
Αποθήκες
1
Εξωτ. πόρτα
Θωρακισμένη
Τζάκι
Ανακαινισμένο
Φωτεινό
Διαμπερές
Πρόσοψη
Οπίσθιο

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Συνεργάτες MATRIK